Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στα «ερυθρόλευκα» ο Ρέαμπτσιουκ

Επίσημο: Στα «ερυθρόλευκα» ο Ρέαμπτσιουκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2021 20:43
Την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή Μολδαβό αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στον Ολυμπιακό. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έφθασε στην Αθήνα τις πρώτες ώρες του 2021 και την Πρωτοχρονιά έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4.5 ετών.

Ο διεθνής αριστερός μπακ αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Πάσος Φερέιρα και οι Πειραιώτες κατέβαλαν έναν ποσό ύψους 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του. Ο 22χρονος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 11 παιχνίδια με την Πάσος Φερέιρα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16/1/1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.