Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από τη Λέφσκι μετά την επίθεση των οπαδών ο Πέτεφ

Παραιτήθηκε από τη Λέφσκι μετά την επίθεση των οπαδών ο Πέτεφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2013 22:28
Μια ημέρα μετά την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της Λέφσκι την ώρα που έδινε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως νέος της τεχνικός, ο Ιβάιλο Πέτεφ ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Αν και η Λέφσκι Σόφιας γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως παρά το απίστευτο περιστατικό , θα στηρίξει τον Πέτεφ, ο 38χρονος τεχνικός παραιτήθηκε από τον σύλλογο:

«Αυτό που συνέβη χθες ήταν πάρα πολύ άσχημο και δεν θέλω να εργαστώ σε ένα τέτοιο περιβάλλον», τόνισε ο Βούλγαρος τεχνικός ο οποίος αποτέλεσε στόχαστρο των φανατικών της ομάδας λόγω της φήμης που ήθελε να είναι οπαδός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει παρελθόν ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής με την ΤΣΣΚΑ και διέψευσε όσα ακούστηκαν:

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Σκέφτηκα πολύ και συζήτησα με την οικογένεια μου. Ήθελα να δουλέψω στην Λέφσκι, αλλά δεν περίμενα τέτοια αντίδραση στον 21ο αιώνα», δήλωσε ο Πέτεφ.

Να σημειωθεί πως τη θέση του ανέλαβε ο Άντονι Ζντράφκοφ ο οποίος δεν θα συναντήσει τέτοια προβλήματα, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Λέφσκι ως παίκτης, έχει αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητή, ενώ μέχρι χθες ήταν διευθυντής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.