Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Ατρόμητος-Λαμία

Επίσημο: Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Ατρόμητος-Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2020 14:26
Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Λαμία στο Περιστέρι μετά τα εννέα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σε ποδοσφαιριστές των Φθιωτών.

Η Λαμία ανακοίνωσε πως εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊού μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το παιχνίδι των Φθιωτών με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αναβλήθηκε, όπως γνωστοποίησε κι επίσημα η διοργανώτρια αρχή.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος Αθ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.