Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Στα κίτρινα το ντέρμπι (video)

Super League Interwetten: Στα κίτρινα το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2020 21:44
Σ’ ένα επεισοδιακό ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης με εύστοχο πέναλτι του Γκάμα (41'), κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ και τον προσπέρασε στην 2η θέση, ενώ διατηρήθηκε στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πολλές φωνές για τη διαιτησία του Ολλανδού Νάιχαους.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 1-0 του «Δικεφάλου του Βορρά» στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το γκολ του Γκάμα με εύστοχο πέναλτι στο 41’ έκρινε το ντέρμπι, το οποίο επισκιάστηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις του Ολλανδού Νόιχαους.

Ο Άρης λίγο έλλειψε να πάρει από πολύ νωρίς το προβάδισμα, αφού στο 2’ ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντέδρασε και είχε καλή στιγμή στο 7’ με πλασέ του Τζόλη, το οποίο πέρασε. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ο ρυθμός έπεσε αισθητά, οι δύο ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, ενώ σημειώθηκαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 38’, όταν ο Μπερτόγλιο μπήκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Πασχαλάκη, με το οποίο οι «κίτρινοι» πήραν το προβάδισμα. Η συγκεκριμένη παράβαση αμφισβητήθηκε έντονα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φωνάζει ότι ο Πασχαλάκης βρήκε μπάλα. Από την πλευρά του ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για δεύτερη κίτρινη που έπρεπε να δει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλή στιγμή στο 56’ με διαγώνιο σουτ του Σβιντέρσκι το οποίο δε βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά μετά ο Άρης «άγγιξε» το 2-0 όταν μετά από λάθος του Γιαννούλη, ο Μπερτόγλιο βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη και πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο Ουαγκέ με αυτοθυσία έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Μάλιστα ο παίκτης του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε κι έδωσε τη θέση του στον Κρέσπο.

Στο 72’ σημειώθηκε ακόμα μια φάση που έφερε τα παράπονα των παικτών των φιλοξενούμενων. Ο Τζόλης έπειτα από μονομαχίες στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος από την πίεση του Σούντγκρεν και ο Νόιχαους έδωσε το πέναλτι. Ωστόσο ο Ολλανδός εξέτασε τη φάση στο VAR και πήρε πίσω το πέναλτι, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φώναζαν για ανατροπή του Σάσα στον Τζόλη.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε στα εναπομείναντα λεπτά να απειλήσει με αξιώσεις και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε. Τα παράπονα των φιλοξενούμενων πάντως δεν έμειναν στη φάση του 72’, αφού στο 90+8’ φώναξαν για χέρι του Μπαγκαλιάνη, αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Δείτε τα στιγμιότυπα:




Το πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι:




Το πέναλτι στον Τζόλη που πήρε πίσω το VAR:




Η τελευταία φάση και τα πανηγύρια του Άρη:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.