Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης:«Δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»

Δώνης:«Δεν υπάρχει καλύτερος από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/12/2020 13:55
Ο Γιώργος Δώνης δέχεται έντονη κριτική στο Ισραήλ για την πορεία της Μακάμπ Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα και σε ερώτησε που δέχτηκε με αφορμή σενάρια απομάκρυνσης του, τόνισε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 1-0 της Σίβασπορ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο Γιώργος Δώνης μετά το παιχνίδι φρόντισε να δώσει απάντησε σε όσα σενάρια κυκλοφορών περί αντικατάστασης του.

«Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από την παιδική μου ηλικία. Έπαιξα σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα, έπαιξα στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχω παίξει σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα κι επίσης στην Αγγλία. Επίσης έχω προπονήσει και μεγάλους συλλόγους. Η πίεση μου είναι οικεία, αλλά η πίεση δεν έρχεται από τα ΜΜΕ ή τους οπαδούς, αλλά από τα αποτελέσματα όταν δεν είναι καλά.

Υπάρχει πίεση, αυτή είναι η ζωή μου ως προπονητής και την αποδέχομαι. Χθες στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκα από εσάς τι πιστεύω για τις φήμες από την Κύπρο ότι θέλουν να με αντικαταστήσουν. Είναι αυτό επαγγελματικό; Κατά τη γνώμη μου είναι αντιεπαγγελματικό να με ρωτάτε κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο»
, τόνισε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.