Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ;

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ;

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/12/2020 15:54
Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Europa League, οι κακές εμφανίσεις απέναντι σε Ζόρια και Μπράγκα αλλά και η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν φέρει τον Μάσιμο Καρέρα σε πολύ δύσκολη θέση στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η διοίκηση βέβαια φρόντισε να στηρίξει τον Ιταλό τεχνικό αλλά τα επόμενα παιχνίδια με Λέστερ, Απόλλωνα Σμύρνης και Ολυμπιακό θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του Καρέρα στον πάγκο της ομάδας. Ήδη λοιπόν έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα στις στοιχηματικές πλατφόρμες για αντικαταστάτες και αυτό που φιγουράρει στην κορυφή είναι του Νίκου Κωστένογλου.Ο Έλληνας προπονητής έχει κληθεί ουκ ολίγες φορές να αναλάβει την «Ένωση» σε δύσκολες συνθήκες ενώ ήταν αυτός που έκατσε τελευταίος στον πάγκο πριν το Μάσιμο Καρέρα. Από την λίστα βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και το όνομα του "πρωταθλητή" Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη που έχει φύγει από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποτελεί ακόμη έναν πρώην "κιτρινόμαυρο" προπονητή που ίσως απασχολήσει τον "Δικέφαλο", ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές. Από τα ονόματα βέβαια που αποτελούν μεγάλα αουτσάιντερ είναι αυτά των Ράζβαν Λουτσέσκου και Ερνέστο Βαλβέρδε που έχουν εργαστεί με επιτυχία σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο αντίστοιχα.


Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ;

(*Οι αποδόσεις όπως προσφέρονταν στις 7 Δεκεμβρίου 2020/16:00)