Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έφυγε» από τη ζωή στα 42 του χρόνια ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ

«Έφυγε» από τη ζωή στα 42 του χρόνια ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/11/2020 20:12
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση ότι ο πρώην διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, Πάπα Μπούμπα Ντιοπ ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα της ΑΕΚ, έφυγε από τη ζωή στα 42 του χρόνια.

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση για το θάνατο του Πάπα Μπούμπα Ντιοπ μόλις στα 42 του χρόνια. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα ταλαιπωρούνταν εδώ και καιρό από μία ανίατη ασθένεια η οποία τον είχε καθηλώσει στο κρεβάτι του τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς ήταν αυτή που τον οδήγησε στο θάνατο σε νεαρή ηλικία.

Ο Σενεγαλέζος μέσος έκανε αίσθηση στο ποδοσφαιρικό κοινό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 όταν και είχε σκοράρει στο εναρκτήριο παιχνίδι ενάντια στη Γαλλία όπου η χώρα του είχε κάνει την έκπληξη και πήρε τη νίκη. Το 1996 άρχισε να εμφανίζεται στο ευρωπαϊκό στερέωμα με την φανέλα της ελβετικής Ξαμάξ, πριν πάρει μεταγραφή για την Γκρασχόπερς το 2000. Ακολούθησε το γαλλικό πρωτάθλημα και η Λανς, ενώ συνέχεια είχε η Πρέμιερ Λιγκ όπου φόρεσε τις φανέλες των Φούλαμ και Πόρτσμουθ.

Το καλοκαίρι του 2010 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, την φανέλα της οποίας φόρεσε 37 φορές κατακτώντας μάλιστα και ένα Κύπελλο. Τον επόμενο χρόνο επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Μπέρμιγχαμ τον Ιανουαρίου του 2013.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.