Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέσι: «Ο Μαραντόνα δεν ήθελε πλέον να ζήσει»

Τσέσι: «Ο Μαραντόνα δεν ήθελε πλέον να ζήσει»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/11/2020 18:32
Ο πρώην μάνατζερ του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Στέφανο Τσέσι, εξέφρασε την άποψη ότι ο «Πίμπο ντ' όρο» είχε παρατήσει τον εαυτό του.

Παράλληλα μίλησε για τη μοναξιά του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Υπάρχει μια έρευνα για το θάνατο του Ντιέγκο και οι άνθρωποι δείχνουν τώρα τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να επεκταθεί σε όλη του τη ζωή. Ο Ντιέγκο ήταν πάντα μόνος: οι άνθρωποι πάντα είχαν στο μυαλό τους μόνο τον Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο σταμάτησε να είναι Ντιέγκο όταν έγινε 17 ετών. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί ως άτομο, γιατί ήταν εύθραυστος, γεμάτος ανασφάλειες, ταπεινός και καλός. Έχω 20 χρόνια υπέροχες αναμνήσεις.

Για το τελευταίο χρονικό διάστημα:

«Πρόσφατα άφησε τον εαυτό του να φύγει, σωματικά και ψυχικά. Νομίζω ότι ήταν κουρασμένος και άφησε τον εαυτό του να πεθάνει, δεν ήθελε πλέον να ζήσει. Το οικογενειακό χάος που περιβάλλει τον Ντιέγκο σήμαινε ότι δεν είχε ποτέ πραγματική ειρήνη. Ακόμα και τώρα που είναι νεκρός, εξακολουθούν να βγάζουν ο ένας τα μαλλιά του άλλου. Τουλάχιστον τώρα μπορεί να είναι με εκείνους που αγαπούσε περισσότερο, τη μητέρα και τον πατέρα του. Τώρα ο Ντιέγκο βρήκε την ειρήνη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.