Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Σάντερλαντ του Μαυρία ο Πογιέτ

Ανέλαβε τη Σάντερλαντ του Μαυρία ο Πογιέτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2013 09:09
Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Πάολο Ντι Κάνιο στον πάγκο της Σάντερλαντ του Χάρη Μαυρία, με τον 45χρονο τεχνικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο και όχι τριετές όπως ανέφεραν τη Δευτέρα τα αγγλικά Μέσα.

Με τον Πάολο Ντι Κάνιο να βλέπει την πόρτα της εξόδου στα τέλη του Σεπτέμβρη και τον υπηρεσιακό Κέβιν Μπολ να μην καταφέρνει να αποδείξει στη διοίκηση πως μπορεί να αναλάβει καθήκοντα πρώτου τεχνικού, οι «μαυρόγατες» ήρθαν σε συμφωνία με τον Γκουστάβο Πογιέτ ο οποίος και θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται για τον Ουρουγουανό παλαίμαχο άσο της Σαραγόσα και της Τσέλσι, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Μπράιτον, με τον ίδιο να βλέπει την πόρτα της εξόδου τον Ιούνιο μετά την ήττα της ομάδας από την Κρίσταλ Πάλας στα πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ.

Ουσιαστικά η επιλογή αυτή αποτελεί κίνηση ρίσκου από τη Σάντερλαντ, καθώς ο Πογιέτ δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν σε ομάδα πρώτης κατηγορίας ενώ καλείται μάλιστα να την ξεκολλήσει από τον «πάτο» της βαθμολογίας, καθώς οι «μαυρόγατες» μετράνε μόλις 1 βαθμό μετά από 7 αγωνιστικές

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.