Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Μαραντόνα!

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Μαραντόνα!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/11/2020 18:31
Παγκόσμια θλίψη στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο χώρο, σκόρπισε η είδηση πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Φτωχότερο είναι από σήμερα το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο καθώς ο κορυφαίος ίσως ποδοσφαιριστής που πάτησε ποτέ το πόδι του στα γήπεδα, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του χρόνια την Τετάρτη (25/11)

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου και της Αργεντινης είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο και αφού πέρασαν οκτώ μέρες, πήρε εξιτήριο και πήγε σπίτι του για να συνεχίσει την ανάρρωση του. Από ότι φαίνεται όμως η καρδιά του δεν άντεξε και την Τετάρτη (25/11) υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς που έφτασαν μετά από λίγη ώρα σπίτι του να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Θεός της μπάλας, ο μάγος του ποδοσφαίρου που έκανε μία ολόκληρη πόλη, την Νάπολι να τον λατρεύει όσο τίποτε άλλο, δεν είναι πια στη ζωή. «Έφυγε» μάλιστα την ίδια ημέρα που πριν τέσσερα χρόνια είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ένας πολύ καλός του φίλος, ο Φιντέλ Κάστρο.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του παγκόσμιου Κυπέλλου το 1986 στο Μεξικό, που "χάρισε" στη Νάπολι τα μοναδικά της πρωταθλήματα, το 1987 και το 1990, πάλευε από νεαρή ηλικία με τους δαίμονες του αλλά μας χάρισε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Άλλωστε οι θρύλοι δεν ξεχνιούνται και ο Μαραντόνα αν μη τι άλλο είναι ένας από αυτούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.