Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Φορτούνης έκρινε το ντέρμπι (video)

Super League Interwetten: Ο Φορτούνης έκρινε το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2020 21:28
Ο Ολυμπιακός με γκολ του Φορτούνη (21’) κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή. Σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση έχασαν οι «πράσινοι».

Ο Ολυμπιακός παρά τις σημαντικές απουσίες επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι αιωνίων και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή. Το γκολ του Φορτούνη στο 21’ ήταν αυτό που έκρινε το νικητή στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «πράσινους» να πληρώσουν τις σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν στο δεύτερο μέρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πίεζε ψηλά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αναγκάζοντας τους σε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν κυρίαρχη στο ξεκίνημα και στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Εμβιλά έβγαλε τρομερή μακρινή μπαλιά για τον Ραφίνια, αυτός έδωσε ωραία στον Μασούρα, ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Διούδη. Η μπάλα όμως στρώθηκε στον Φορτούνη κι αυτός με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός κέρδισε περισσότερα μέτρα και στο 33’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή από στατική φάση, με τον Κουρμπέλη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μπόλονι έριξε στο ματς τους Σαβιέρ και Αλεξανδρόπουλο αντί των Χουάνκαρ και Σένκεφελντ και πέρασε τον Κουρμπέλη ως στόπερ. Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός στο δεύτερο μέρος και όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδιζε περισσότερα στο γήπεδο, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 59’ ο Σα απέκρουσε την προβολή του Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 77’ ο Μακέντα αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να βρει εστία. Εννέα λεπτά μετά ο Μαουρίσιο έφυγε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, αλλά αντί να μοιράσει στον Καρλίτος αδράνησε και δέχτηκε το τάκλιν από τον Ραφίνια.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύονταν να κρατήσει τη μπάλα και στο 90+4’ χρειάστηκε νέα επέμβαση του Σα σε κεφαλιά του Καρλίτος, ωστόσο όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι ο Ισπανός ήταν οφσάιντ και το γκολ θα ακυρώνονταν στο VAR. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός πέρασε προσωρινά μόνος στην κορυφή με +3 από τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόλις στην 9η θέση.

Oλυμπιακός: Σα, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά(78' Πέπε), Μασούρας(86' Λοβέρα), Ραντζέλοβιτς(66' Σουντανί), Φορτούνης(87' Ανδρούτσος)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ζαγαρίτης, Σάντσες, Σένκεφελντ(46’ Αλεξανδρόπουλος), Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης(64' Bιγιαφάνιες), Χουάνκαρ(46’ Σαβιέρ, 90' Mολό), Μακέντα, Καρλίτος

Δείτε τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.