Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Σλοβενία 0-0: Κρίμα κι άδικο (highlights)

Ελλάδα - Σλοβενία 0-0: Κρίμα κι άδικο (highlights)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/11/2020 23:38
Η Εθνική Ελλάδας «πάτησε» τη Σλοβενία στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Κατηγορίας του Nations League, όμως δεν σκόραρε και το 0-0 την άφησε στη δεύτερη θέση, με τους αντιπάλους της να τερματίζουν στην κορυφή και να παίρνουν την άνοδο για τη Β' Κατηγορία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπαιξε «σαν τη γάτα με το ποντίκι» τους Σλοβένους, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ. Έτσι λοιπόν οι Σλοβένοι πήραν την πρωτιά και την άνοδο με 14 βαθμούς, ενώ η «γαλανόλευκη» έμεινε στους 12 και στη δεύτερη θέση, δίχως να ηττηθεί σε κανέναν από τους αγώνες της στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Τζον Φαν'τ Σιπ ξεκίνησαν φουριόζοι τον αγώνα και στο πρώτο πεντάλεπτο απείλησαν σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα με σουτ του Μπακασέτα που κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο Λημνιός μετά από πάσα του Γιακουμάκη πλάσαρε πάνω στον Όμπλακ.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου η Ελλάδα έφτασε ξανά στο γκολ, όμως ο Μπλάζιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Φορτούνη, ενώ ο Όμπλακ σε αυτήν την περίπτωση είχε εξουδετερωθεί.

Οι Σλοβένοι πήραν κάποια μέτρα στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως ο Βλαχοδήμος δεν ανησύχησε πραγματικά σε καμία περίπτωση.

Από το 65' και μετά η «γαλανόλευκη» ανέβασε ρυθμούς και «στρίμωξε» τους Σλοβένους που υποχρεώθηκαν να αμυνθούν μαζικά. Το σουτ του Μπακασέτα σε αυτό το λεπτό αποκρούστηκε ξανά από τον Όμπλακ, ενώ ο Κουρμπέλης αστόχησε από τη γραμμή της περιοχής λίγο αργότερα.

Στο 84' ο Βαγγέλης Παυλίδης λίγο έλειψε να γίνει ο ήρωας της Εθνικής, όμως το «ψαλιδάκι» του σταμάτησε ξανά στον Όμπλακ αλλά και στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο 90' ο Χατζηδιάκος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σωστά, ανακόπτοντας επικίνδυνη αντεπίθεση των Σλοβένων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πίεσε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων αλλά δεν βρήκε ποτέ το γκολ και περιορίστηκε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) που αφήνει πικρή γεύση.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.