Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου (video)

Φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Κύπρου (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2020 18:59
Η Εθνική Ελλάδας, με γκολ των Τζόλη (8’) και Γιακουμάκη (17’), επικράτησε με 2-1 της Κύπρου σε φιλικό παιχνίδι στην Ριζούπολη. Μείωσαν με τον Ηλία (58’) οι Κύπριοι.

Φιλική νίκη με 2-1 επί της Κύπρου πήρε η Εθνική Ελλάδας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ριζούπολη. Ο Φαν’τ Σχιπ κατέβασε την ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και είδε τη «γαλανόλευκη» να παρουσιάζει καλή εικόνα με την εμφάνιση της, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 2-0 πριν το πρώτο 20λεπτο. Στο 8’ ο Τζόλης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Δημητρίου στο σουτ του Γιακουμάκη κι από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο. Εννέα λεπτά μετά, ο Γιακουμάκης με ωραία ατομική ενέργεια «έγραψε» το 2-0, συνδυάζοντας με γκολ το ντεμπούτο του με την «γαλανόλευκη». Πιο ισορροπημένο παιχνίδι στη συνέχεια, με την Κύπρο να κερδίζει κάποια μέτρα χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ η «γαλανόλευκη» είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά το 2-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Φαν’τ Σχιπ προχώρησε σε πέντε αλλαγές, που χάλασαν τη χημεία της ομάδας. Η Κύπρος πατούσε σαφώς καλύτερα σε σχέση με το πρώτο μέρος και στο 58’ μείωσε σε 2-1 με τον Ηλία, ο οποίος καλύπτονταν από την ελληνική ομάδα, πρόλαβε την έξοδο του Μπάρκα και μείωσε σε 2-1.

Η Εθνική προσπάθησε να βρει απάντηση, έχοντας δοκάρι με κεφαλιά του Κουρμπέλη στο 67’ αλλά κι άλλη μία καλή στιγμή με απευθείας φάουλ του Λυκογιάννη στο 74’ για ένα τρίτο γκολ. Αυτό δεν ήρθε ποτέ και το 2-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μαυρίας (69' Ρότα), Κουρμπέλης, Μιχαηλίδης, Τσιμίκας (46' Λυκογιάννης), Ζέκα (46' Μπουχαλάκης), Μπακασέτας (46' Λαμπρόπουλος), Φορτούνης (46' Πέλκας), Χατζηγιοβάνης, Τζόλης (46' Λημνιός), Γιακουμάκης.

Κύπρος: Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Κατελάρης (46΄ Καρώ), Σιέλης (76΄ Παπαφώτης), Ν. Ιωάννου (62΄ Θ. Ιωάννου), Αντωνίου, Χάμπος (62΄ Κούσουλος), Γκόγκιτς (46΄ Κάστανος), Αρτυματάς, Πίττας, Ηλία (87΄ Τζιωνής)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.