Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επική ανατροπή για Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επική ανατροπή για Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 23:02
Αν και η Λεβάντε προηγήθηκε με τον Ελ Ζαρ στο 86’, η Ρεάλ έκανε επική ανατροπή με γκολ των Μοράτα στο 90' και Ρονάλντο στο 90+4' και νίκησε με 3-2 μέσα στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια»!

Παρότι όλα έδειχναν πως η Ρεάλ θα γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα μετά το γκολ του Ναμπίλ Ελ Ζαρ στο 86' που έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στη Λεβάντε, η «βασίλισσα» κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να πάρει και τη νίκη!

Και αυτό γιατί ο Αλβάρο Μοράτα με γκολ στο 90’ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο στο 90+4’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε την ανατροπή χαρίζοντας τη νίκη με 3-2 στη ομάδα του!

Τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Μπαμπά Ντιαβαρά και Σέρχιο Ράμος, με τον άσο της Λεβάντε να ανοίγει το σκορ στο 57’ για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ισπανός αμυντικός ισοφάρισε άμεσα, κάνοντας το 1-1 στο 61’

Από την άλλη, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Έλτσε η οποία με δύο γκολ του Κόρο, κέρδισε με 2-1 την Εσπανιόλ, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Ράγιο Βαγιεκάνο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιέρα στο 89’ κέρδισε με 1-0 την Σοσιεδάδ και επέστρεψε στις νίκες μετά τα μέσα Αυγούστου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.