Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Έξι κρούσματα κορωνοϊού, προς αναβολή το παιχνίδι με τον Άρη

ΑΕΚ: Έξι κρούσματα κορωνοϊού, προς αναβολή το παιχνίδι με τον Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2020 17:36
Στην ΑΕΚ βρέθηκαν έξι κρούσματα κορωνοϊού με την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία κι ως εκ τούτου η αναμέτρηση με τον Άρη οδεύει προς αναβολή.

Μετά το Αστέρας Τρίπολης-Βόλος και το Άρης-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten αναμένεται να αναβληθεί.

Μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από την Ουκρανία, όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Όπως έγινε γνωστό, έξι μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά κάτι που σημαίνει ότι με βάση το πρωτόκολλο η κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης αναβάλλεται. Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ.

Υπενθυμίζεται πως θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Ουκρανία για το παιχνίδι με την Ζόρια. Κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε και στον Άρη, δύο ημέρες μετά αφότου και ο τελευταίος από τους συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές που είχαν προσβληθεί από τον ιό, υποβλήθηκε σε τεστ και για δεύτερη φορά είχε αρνητικό δείγμα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.