Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ!

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή με Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 21:25
Με τον Αντνάν Γιανουζάι να πετυχαίνει τα πρώτα του δύο επίσημα γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι» διάβολοι έκαναν την ανατροπή κόντρα στη Σάντερλαντ, και επέστρεψαν στις νίκες χάρη στο τελικό 2-1 στο «Στάδιο του Φωτός».

Με δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα «φλέρταρε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ από την Σάντερλαντ, ωστόσο ο Αντνάν Γιανουζάι με δύο προσωπικά γκολ έφερε τούμπα το ματς και οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» σε νίκη με 2-1.

Η ουραγός Σάντερλαντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Γκάρντερ και αμέσως οι κάμερες στράφηκαν στον Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς μια νέα ήττα δεν θα ακουγόταν ωραία στα αυτιά των οπαδών της Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο για καλή του τύχη, ο Σκωτσέζος τεχνικός είδε τον πιτσιρικά Γιανουζάι να κάνει πράγματα και θαύματα. Ο 18χρονος μέσος με δύο προσωπικά γκολ στο 55’ και στο 61’ (το δεύτερο εντυπωσιακό), γύρισε το σκορ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, ανεβάζοντας παράλληλα τις… μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.