Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Συνεχίζεται η Super League Interwetten

Επίσημο: Συνεχίζεται η Super League Interwetten

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/11/2020 18:49
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε κι επίσημα ότι η Super League Interwetten θα συνεχιστεί παρά το Lockdown σε ολόκληρη τη χώρα.

Όπως αναμενόταν, αυτήν τη φορά, στο δεύτερο Lockdown που θα υπάρξει στην Ελλάδα, η αθλητική δράση δεν θα σταματήσει εντελώς.

Η Super League Interwetten θα συνεχιστεί κανονικά, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Basket League.

Από εκεί κι έπειτα θα διεξαχθούν κανονικά οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, την Ευρωλίγκα, το EuroCup και το Basketball Champions League, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα της UEFA, της FIBA και της EuroLeague.

Όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα επιτραπεί η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς, δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως τρία άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή σε ατομικά και μόνο αθλήματα όπως αντισφαίριση, η τοξοβολία, η ιστιοπλοΐα, η ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ανακοινωθεί από τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και οι αθλητές που θα αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που θα εκδώσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι οποίοι προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.