Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στη Λίβερπουλ ο Νταλγκλίς

Επέστρεψε στη Λίβερπουλ ο Νταλγκλίς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2013 01:18
Επιστρέφει στην Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου κατέχει πλέον θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας!

Στην ομάδα της καρδιάς του επιστρέφει ο Κένι Νταλγκλίς, καθώς ο πρώην παίκτης-θρύλος και τεχνικός της Λίβερπουλ αποδέχθηκε την πρόταση του ιδιοκτήτη της, Τζον Χένρι για να γίνει μη εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Έτσι, μετά τον Μάιο του 2012 όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, έχοντας οδηγήσει τους «κόκκινους» στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ την ίδια χρονιά, ο Νταλγκλίς επιστρέφει στην «κόκκινη» οικογένεια, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει τεράστια τιμή την πρόσκληση που του έγινε:

«Είναι τεράστια τιμή να μου ζητούν να επιστρέψω στην Λίβερπουλ σε διευθυντικό πόστο. Πάντα έλεγα ότι αν υπάρχει ποτέ κάτι που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τη Λίβερπουλ, θα το κάνω και μόλις μου έγινε η πρόταση, δεν δίστασα ούτε στιγμή.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας στα θέματα της στρατηγικής που ακολουθεί η Λίβερπουλ. Η ομάδα αυτή έχει δώσει τα πάντα σε μένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από 36 χρόνια που βρισκόμαστε εδώ, και το συμφέρον του συλλόγου θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου
», ήταν τα λόγια του Νταλγκλίς.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Κένι αποδέχθηκε την πρότασή μας και είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρει και θα συμβάλλει στη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε σαν σύλλογος.

Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε μαζί μας. Γνωρίζει τις αξίες και τις αρχές του συλλόγου και η ομάδα θα πάρει πολλά από την εμπειρία του και το πάθος του για τη Λίβερπουλ.


Με τη σειρά του, σχόλιο έκανε και ο Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος διαδέχθηκε τον Νταλγκλίς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου:

«Όταν συνάντησα τον Κένι, έμεινα έκπληκτος από το πάθος που τον διακρίνει για τη Λίβερπουλ και την επιθυμία για να την δει ξανά στα πιο πετυχημένα κλαμπ στον κόσμο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.