Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόνο ευρωπαϊκά ματς στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες 14 ημέρες

Μόνο ευρωπαϊκά ματς στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες 14 ημέρες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/11/2020 20:21
Όπως έγινε γνωστό κι επίσημα την Τρίτη (3/11) το απόγευμα, τις προσεχείς δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν μόνο αγώνες για τις διεθνείς διοργανώσεις και όχι για τη Super League Interwetten και την Basket League.

Το αρχικό πλάνο ανέφερε ότι θα υπήρχε ειδική εξαίρεση για τις κορυφαίες κατηγορίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της χώρας, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο τα προγραμματισμένα παιχνίδια για τη Θεσσαλονίκη να διεξαχθούν σε άλλο νομό.

Ωστόσο οι αγώνες για τις διεθνείς διοργανώσεις (Γιουρόπα Λιγκ) θα γίνουν κανονικά. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (5/11) την Αϊντχόφεν στην Τούμπα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πρόσθετα μέτρα ισχύουν για τον αθλητισμό καθώς καθώς για τις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Σερρών προβλέπονται τα εξής: Αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους. Επίσης, αναστέλλεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των περιοχών αυτών οι αγώνες και μόνο της Super League και της Basket League ενώ επιτρέπονται οι ευρωπαϊκοί αγώνες Champions League, Europa League, Euroleague και Basket Champions League

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.