Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Ο Φορτούνης μου είπε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί»

Μαρτίνς: «Ο Φορτούνης μου είπε ότι δεν μπορούσε να προπονηθεί»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/11/2020 21:17
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22.00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος προπονητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απουσία του Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για κάτι μεγάλο; «Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε. Με τη Γουλβς είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό. Ελπίζουμε αύριο να συνεχίσουμε αυτό που σταματήσαμε από εκεί».

Για το αν θα δείξει κάτι διαφορετικό από το ματς με την Πόρτο: «Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά από την Πόρτο. Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Με την Πόρτο είχαμε κατοχή, ευκαιρίες και κάναμε κάποια λάθη. Αύριο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί».

Για Μπουχαλάκη και Φορτούνη: «Ο Μπουχαλάκης θα δούμε πως θα πάει σήμερα και τι θα γίνει. Έχουμε ακόμα μία προπόνηση για να εκτιμηθούν διάφοροι παράγοντες. Ο Φορτούνης πριν την προπόνηση μου είπε πως δεν μπορούσε να προπονηθεί και για αυτό τον άφησα εκτός».

Για τον Καμαρά: «Η ταυτότητά μας δεν θα αλλάξει. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο αντίπαλος δύσκολος. Θα παίξουμε με αποφασιστικότητα, κουράγιο, πνευματική δύναμη και υπομονή. Ο Μαντί είναι εδώ γιατί μας έχει δείξει πως είναι εδώ και έτοιμος να αγωνιστεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.