Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ: «Διπλό» στο «Όλντ Τράφορντ» μετά από 14 χρόνια! (video)

Άρσεναλ: «Διπλό» στο «Όλντ Τράφορντ» μετά από 14 χρόνια! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2020 21:26
Η Άρσεναλ με πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ (69’) κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και έσπασε την… κατάρα που την ήθελε να μην νικάει στο γήπεδο των «κόκκινων» διαβόλων από το2006. Δοκάρι στο 85’ είχαν οι γηπεδούχοι.

Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια η Άρσεναλ έφυγε νικήτρια από το «Όλντ Τράφορντ». Σ’ ένα ντέρμπι χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1972-73 δεν καταφέρνει να κερδίσει κανένα από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδο της.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Ομπαμεγιάνγκ στο 69’ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπεγιερίν από τον Πογκμπά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά είχαν μόλις μια μεγάλη στιγμή, αυτή στο 85’ με τον Ελνένι να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του σε προσπάθεια να απομακρύνει τη σέντρα του Φαν Ντε Μπεεκ. Εξαιρετική εμφάνιση από τους Πάρτεϊ και Γκάμπριελ, με τον τελευταίο πάντως να γλιτώνει τη δεύτερη κίτρινη στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Αυτή ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ απέναντι σε ομάδες του Big-6 μετά από 29 αποτυχημένες προσπάθειες! Η ομάδα του Αρτέτα με τη νίκη έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση στο -4 από την κορυφή, ενώ η ομάδα του Σόλσκιερ βρίσκεται στην 15η με 7 βαθμούς.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.