Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Φορτούνη στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός

Χωρίς Φορτούνη στο Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2020 18:23
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, ενώ αντίθετα σ’ αυτήν βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ανάρρωσε από τον κορωνοϊό.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού που θα πετάξει για Μάντσεστερ εν όψει του αγώνα της Τρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» (3/11, 22:00).

Σ’ αυτήν δε βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έγινε αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Έλληνας επιθετικός μέσος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια από ένα χτύπημα που είχε δεχθεί, ωστόσο μετά το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η αλλαγή δεν είχε να κάνει με τραυματισμό.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ανάρρωσε από κορωνοϊό. Κανονικά στην αποστολή και ο Μπουχαλάκης παρά το πρόβλημα με τη μέση του.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν & Ελ Αραμπί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.