Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρέρα: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε»

Καρέρα: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/10/2020 16:01
Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λέστερ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τενχικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχω αποφασίσει επί της ουσίας, Μένουν δύο τρία πράγματα που θα τα αποφασίσουμε μετά την τελευταία προπόνηση. Σε ένα τέτοιο ματς πρέπει να ξέρεις πως δεν θα κάνεις και πολλές ευκαιρίες. Τρεις τέσσερις ίσως κι από αυτές θα πρέπει να πάρεις το γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με πνεύμα αυτοθυσίας. Ο αντίπαλος έχει εξαιρετικούς παίκτες, λειτουργεί εξαιρετικά κι ως σύνολο. Με πολύ γρήγορους παίκτες. Πρέπει να έχουμε κοντά τις γραμμές, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις εκπλήξεις που γίνονται στο ποδόσφαιρο:

«Ξέρουμε με ποιους παίζουμε, ξέρουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά, αυτά πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο. Το λέω ξανά, είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Η μπάλα είναι στρογγυλή και θα δούμε ποιος θα είναι από πάνω στο τέλος. Γιατί όχι, μπορεί να είμαστε εμείς».

Για τα καλά εκτός έδρας αποτελέσματα της Λέστερ:

«Δε νομίζω πως η Λέστερ έχει διαφορά εντός με εκτός έδρας. Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, θα παίξει με τον τρόπο που παίζει και είδαμε με την Σίτι για παράδειγμα, πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να το παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό το ματς, τα λέει όλα».

Για την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες και τα όσα θα πει στους παίκτες του πριν τον αγώνα:

«Θα πω στους παίκτες πριν το ματς, αυτό που θα αισθανθώ εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι που προετοιμάζω και γράφω από πριν, λέω αυτό που βγαίνει από την ψυχή μου εκείνη την στιγμή. Η απουσία κόσμου είναι κάτι άσχημο και στερεί αρκετή από την δύναμη που θα μπορούσαμε να έχουμε στο εντός έδρας ματς. Κάνει πιο δύσκολη την προσαρμογή στις συνθήκες του αγώνα. Από κάπου αλλού θα πρέπει να αντλήσουμε λοιπόν αυτή την δύναμη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.