Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άμα εχεις... Μπειλ διάβαινε!

Πρέμιερ Λιγκ: Άμα εχεις... Μπειλ διάβαινε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2013 16:51
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είχε και δοκάρι, η Τότεναμ επικράτησε με 2-1 της Νιούκαστλ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με φόρα από δύο συνεχόμενες νίκες έρχονταν η Νιούκαστλ, ωστόσο ο Μπέιλ φρόντισε να της... την κόψει από νωρίς καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, απαντώντας στο 24’ με τον Γκουφράν ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Νιούκαστλ.

Το γκολ της ισοφάρισης φάνηκε ότι επηρέασε την Τότεναμ, ωστόσο οι «καρακάξες» δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν, καθώς ο τραυματισμός του σκόρερ Γκουφράν επηρέασε την επιθετική απόδοση της ομάδας. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο όπου τα κατάφερναν εξαιρετικά καθώς σε κάθε παίκτη της Νιούκαστλ βρίσκονταν δύο της Τότεναμ, και τελικώς σε μία αντεπίθεση ο Μπέιλ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 78ο λεπτό.

Η Νιούκαστλ προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα, και ο Ουαλός άσος απείλησε άλλες δύο φορές την εστία του Κρουλ, σημαδεύοντας στη δεύτερη το δοκάρι του Ολλανδού κίπερ.

Με αυτή την νίκη, η Τότεναμ «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο από την Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.