Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Κόσοβο: «Κόλλησε» στο μηδέν η Εθνική (video)

Ελλάδα - Κόσοβο: «Κόλλησε» στο μηδέν η Εθνική (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/10/2020 23:39
Η Εθνική Ελλάδας δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Κοσόβου και υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ' Κατηγορίας του Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με αυτήν την «γκέλα» έχει πλέον οκτώ βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του γκρουπ, πίσω μόνο από τους πρωτοπόρους Σλοβένους οι οποίοι νίκησαν εύκολα εκτός έδρας τη Μολδαβία με 4-0 κι ανέβηκαν στους δέκα πόντους. Πλέον απομένουν δύο αγώνες που θα διεξαχθούν τον προσεχή Νοέμβριο με τη «γαλανόλευκη» να χρειάζεται δύο νίκες προκειμένου να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου και να πάρει την άνοδο για τη Β' κατηγορία της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ -ο οποίος επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα κόντρα στη Μολδαβία που είχε προηγηθεί- ξεκίνησε δυνατά κι έψαξε το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος και θα έκανε το έργο της ευκολότερο.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο Λημνιός κέρδισε πέναλτι, όμως ο Μπακασέτας ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη, είδε τον γκολκίπερ Μούριτς να αποκρούει. Η Εθνική δημιούργησε αρκετές ακόμα καλές στιγμές, ενώ σκόραρε με τον Παυλίδη, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Στην επανάληψη οι Κοσοβάροι θέλησαν να αιφνιδιάσουν και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε στο τετ α τετ με τον Καστράτι, ενώ λίγο αργότερα λίγο έλειψε να γίνει το 0-1, όμως ο Χατζηδιάκος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η Εθνική δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό με το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και παρά το γεγονός ότι ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και στρίμωξε τους αντιπάλους της, δεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Οι αλλαγές του Ολλανδού τεχνικού δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, αφού οι Πέλκας, Φούντας, Μπουχαλάκης και Φορτούνης δεν είχαν σημαντική προσφορά, ενώ εντύπωση προκάλεσε η είσοδος του Λαμπρόπουλου αντί του Χατζηδιάκου, λίγο πριν το φινάλε.

Το τελευταίο σφύριγμα του Ισραηλινού ρέφερι του αγώνα άφησε τη «γαλανόλευκη» στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τη Σλοβενία και πλέον θα χρειαστούν δύο νίκες στους αγώνες του Νοεμβρίου για να επιτευχθεί ο στόχος της πρωτιάς και της ανόδου στη Β' Κατηγορία.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.