Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Νίκες για Ισπανία και Γερμανία, έχασε η Κύπρος, «διπλό» το Γιβραλτάρ! (highlights)

Nations League: Νίκες για Ισπανία και Γερμανία, έχασε η Κύπρος, «διπλό» το Γιβραλτάρ! (highlights)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2020 01:07
Ισπανία και Γερμανία πήραν νίκες απέναντι σε Ελβετία και Ουκρανία αντίστοιχα, η Κύπρος έχασε στο Λουξεμβούργο, ενώ το Γιβραλτάρ πήρε ιστορική νίκη στο Λιχτενστάιν.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 3ης αγωνιστικής του Nations League, με τα δύο μεγάλα φαβορί, Ισπανία και Γερμανία να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Ισπανία κέρδισε με 1-0 την Ελβετία στη Μαδρίτη και πήρε τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Ντε Χέα στο 11’ για να κρατήσει το μηδέν και τρία λεπτά μετά προηγήθηκε με τον Ογιαρθάμπαλ έπειτα από λάθος συνεννόηση των Ζόμερ-Τσάκα. Η Ελβετία δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι «φούριας ρόχας» είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, με το 1-0 όμως να μένει ως το φινάλε.

Από την άλλη, η Γερμανία επιβλήθηκε με 2-1 της Ουκρανίας στο Κίεβο και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Η «νασιοναλμανσάφτ» προηγήθηκε στο 20’ με τον Γκίντερ κι είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο Μπούστσαν πραγματοποίησε τεράστιες επεμβάσεις. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ουκρανός γκολκίπερ υπέπεσε σε γκάφα ολκής κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκορέτσκα για το 2-0 στο 49’. Τα «πάντσερ» είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για τρίτο γκολ αλλά ο Μπούστσαν επέστρεψε στα στάνταρ του πρώτου μέρους και στο 77’ Ουκρανοί που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Μαλινόφσκι.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κύπρος ηττήθηκε με 2-0 στο Λουξεμβούργο, το Μαυροβούνιο κέρδισε με το ίδιο σκορ το Αζερμπαϊτζάν, ενώ το Γιβραλτάρ πήρε ιστορική νίκη με 1-0 στο Λιχτενστάιν. Τέλος, ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια Νησιά Φερόε-Λετόνια (1-1) και Ανδόρα-Μάλτα (0-0).

Ισπανία - Ελβετία 1-0:




Ουκρανία - Γερμανία 1-2:




Λουξεμβούργο - Κύπρος 2-0:




Λιχτενστάιν - Γιβραλτάρ 0-1:




Μαυροβούνιο - Αζερμπαϊτζάν 2-0:




Νησιά Φερόε - Λετονία 1-1:




Ανδόρα - Μάλτα 0-0:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.