Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν'τ Σιπ: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός ορίων θα αποκλείεται»

Φαν'τ Σιπ: «Όποιος κάνει σχόλια εκτός ορίων θα αποκλείεται»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/10/2020 19:18
Ο Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε για το φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Αυστρία (7/10, 21.30) και παράλληλα αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Δημήτρη Σιόβα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Ολλανδός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί από κανέναν σχόλια εκτός ορίων και ότι όποιος το κάνει, θα μένει εκτός ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου:

Για την Αυστρία: «Θα ξεκινήσουμε με 11 παίκτες όπως εμείς (χαμόγελο). Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Για τη διάταξη της Ελλάδας για τα επόμενα παιχνίδια: «Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε... φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία».

Για τον Σιόβα: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το... μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να... δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο».

Για την Αυστρία και την προοπτική της: «Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της (αναφέρθηκε και στο παρελθόν του που ήξερε Αυστριακούς παίκτες)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.