Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Άλωσε» τη Λαμία με Δουβίκα ο Βόλος (video)

Super League Interwetten: «Άλωσε» τη Λαμία με Δουβίκα ο Βόλος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2020 21:55
Ο Βόλος με δύο γκολ του Δουβίκα (25’, 64’) κέρδισε με 2-1 την Λαμία στη Φθιώτιδα και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ισοφάρισαν προσωρινά με Μπιανκόνι οι γηπεδούχοι που δεν έχουν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν ο Βόλος, ο οποίος πήρε σπουδαίο «διπλό» (2-1) στην έδρα της Λαμίας. Η ομάδα του Λόπεθ έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, πιάνοντας τον Ολυμπιακό στην 3η θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο. Στον αντίποδα, οι Φθιωτοί παρέμειναν η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό (0/4) και το μέλλον του Πετράκη στον πάγκο τους είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Οι Βολιώτες πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 25’ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Δουβίκα. Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει πέναλτι του Μπιανκόνι. Ο τελευταίος πήρε το… αίμα του πίσω στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Χατζηστραβού.

Ωστόσο ο Βόλος δεν πτοήθηκε και στο 64’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Δουβίκα. Ο 21χρονος σκόραρε από κοντά μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Μαρτίνες, φτάνοντας τα 3 γκολ στη σεζόν. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Πετράκης τα έπαιξε όλα για όλα, παίζοντας με τρεις φορ αλλά οι Φθιωτοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις και ο Βόλος διαφύλαξε χωρίς προβλήματα το υπέρ του σκορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.