Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Μπλόκο» στους Ζωσιμάδες για Ολυμπιακό (video)

Super League Interwetten: «Μπλόκο» στους Ζωσιμάδες για Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2020 23:08
Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Παμλίδης (5’) και Ελ Αραμπί (51’) τα γκολ, φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ του Χασάν στο 90+2’ οι «ερυθρόλευκοι».

Μετά το βαθμό στην έδρα του Άρη, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε σε βαθμολογική απώλεια και τον Ολυμπιακό μετά το ισόπαλο 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αιφνιδίασε τους πρωταθλητές παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με τον Παμλίδη έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Γιαννίκη. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Ενδεικτικό ότι είχε μόλις μια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, μια κοντινή κεφαλιά του Σεμέδο στο 36’ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο ματς και τα κατάφεραν στο 51’ με σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί έπειτα από ασίστ του Φορτούνη. Η ομάδα του Μαρτίνς συνέχισε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ, έχοντας καλές στιγμές με Ελ Αραμπί (59’) και Μπουχαλάκη (65’) για το 2-1. Απειλητικός ήταν όμως και ο ΠΑΣ, οποίος είχε καλή στιγμή στο 62’ με ένα σουτ του Σάλιακα που έδιωξε με υπερένταση ο Τζολάκης, ενώ οχτώ λεπτά μετά ο Κρίζμαν έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος χάθηκε στο 83’, με τον Χασάν να κλέβει τη μπάλα από τον Εραμούσπε αλλά να αστοχεί απελπιστικά από το ύψος της μικρής περιοχής. Έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ελ Αραμπί έκανε πλασέ με το αριστερό από κοντά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο κι ο Χασάν από κοντά πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση εξετάστηκε για αρκετή ώρα μέσω VAR και εν τέλει το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ κι ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.