Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Τότεναμ του Μουρίνιο έριξε εξάρα στην έδρα της Γιουνάιτεντ! (video)

Η Τότεναμ του Μουρίνιο έριξε εξάρα στην έδρα της Γιουνάιτεντ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2020 20:53
Η Τότεναμ στην επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στο «Όλντ Τράφορντ» διέλυσε με 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «βύθισε» σε προβληματισμό τους «κόκκινους διαβόλους» που δεν έχουν μπει καθόλου καλά στη σεζόν.

Μία από τις εμφατικότερες νίκες της ιστορίας της πήρε η Τότεναμ, η οποία ισοπέδωσε με 6-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε πίσω μόλις στο 2ο λεπτό αλλά στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων, καθώς και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο 28’ κι έφτασαν σε μια ιστορική νίκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε πέναλτι στα 30 δευτερόλεπτα κι άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο Φερνάντες ωστόσο η συνέχεια θα ήταν εφιαλτική για την ίδια. Στο 4’ ο Μαγκουάιρ τα έκανε όλα λάθος, μπλοκάροντας ακόμα και τον συμπαίκτη του Σο να μαρκάρει (!) κι ο Εντομπελέ σκόραρε από κοντά για το 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Μαγκουάιρ υπέπεσε σε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Κέιν το εκτέλεσε γρήγορα βγάζοντας τον Σον σε τετ-α-τετ κι αυτός ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 28’ με τον Όλιβερ να αποβάλει τον Μαρσιάλ με απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα στον Λαμέλα, ο οποίος χτύπησε πρώτος τον Γάλλο επιθετικό αλλά γλίτωσε την αποβολή. Δύο λεπτά μετά η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κέιν! Τα ανασταλτικά προβλήματα των γηπεδούχων δεν σταμάτησαν και στο 37’ ο Οριέ έβγαλε ανενόχλητος την ασίστ για τον Σον, ο οποίος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Η ομάδα του Μουρίνιο συνέχισε να ψάχνει γκολ και στο 51’ έκανε το 5-1 με τον Οριέ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Χόιμπιεργκ. Στο 72’ ο Κέιν δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα σε τετ-α-τετ αλλά επτά λεπτά μετά τον κέρδισε από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που υπέπεσε ο Πογκμπά, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.