Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Παλικαρίσια ισοπαλία για Παναιτωλικό (video)

Super League Interwetten: Παλικαρίσια ισοπαλία για Παναιτωλικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2020 21:41
Ο Παναιτωλικός έμεινε από το 16’ με παίκτη λιγότερο και βρέθηκε πίσω στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο κατάφερε να πάρει το βαθμό (1-1) στο Αγρίνιο. Εκπληκτικά γκολ από Μπαράλες (45’) και Αριγίμπι (54’).

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 16’ με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), αντέχοντας την πίεση που τους άσκησαν οι Αρκάδες.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 7’ σπατάλησαν την πρώτη καλή στιγμή έχοντας δοκάρι με σουτ του Μουνάφο. Δέκα λεπτά μετά, ο Βάντερσον ανέτρεψε τον Κρέσπι που έβγαινε σε τετ-α-τετ και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, που δόθηκε μετά από χρήση του VAR. Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο όχι όμως και τον τρόπο για να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού. Μάλιστα η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία μετά την αποβολή άνοιξε στους γηπεδούχους, όταν στο 42’ ο Ματσόλα έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Αριγίμπι αλλά αυτός νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Ο Αστέρας γλίτωσε το γκολ και στο φινάλε του πρώτου μέρους πήρε αυτός το προβάδισμα. Στο 45’ ο Κώτσιρας έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μπαράλες με κεφαλιά-κανονιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κνετ για το 0-1. Ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης (54’) ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι.

Στα εναπομείναντα λεπτά έγινε μεγάλη μάχη, με τις δύο ομάδες να είχαν τις στιγμές τους για ένα δεύτερο γκολ. Ο Αστέρας απείλησε με Μπαράλες (57’, 61’) και Κώτσιρα (66’), ενώ ο Παναιτωλικός «άγγιξε» το 2-1 στο 70’, με κεφαλιά του Λιάβα έπειτα από εκτέλεση φάουλ αλλά και στο 79’, με κεφαλιά του Ματσόλα, που «έβγαλε» ο Παπαδόπουλος. Οι Αρκάδες απείλησαν ξανά στο 90’ με μια κεφαλιά του Μπαράλες που μπλόκαρε ο Κνετ και το 1-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Όλα τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.