Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2020 16:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μέσος έφθασε την Παρασκευή (2/10) στην Αθήνα και το Σάββατο (3/10) υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Την περσινή σεζόν ο 27χρονος αγωνίζονταν στην Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ σε 47 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπελενένσες (128 συμ., 13 γκολ/9 ασίστ) και Φεϊρένσε (97 συμ. 14 γκολ, 17 ασίστ).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μέσος έχει γεννηθεί στη Λισαβόνα στις 2 Ιουνίου του 1993 και έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας των U20, U21 και U23.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και στη συνέχεια πήγε στα αντίστοιχα της Μπελενένσες, με την οποία και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2012. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Τιάγκο Σίλβα η Φεϊρένσε, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότινγχαμ Φόρεστ.
Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.