Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ στον δρόμο του Ολυμπιακού (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ στον δρόμο του Ολυμπιακού (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/10/2020 19:15
Την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Πόρτο και την Μαρσέιγ του Βίλας Μπόας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο 3o όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δηλώσει μετά την αναμέτρηση με την Ομόνοια ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Πορτογαλία ως αντίπαλος και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έρθει στον δρόμο του η Πόρτο. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν αποτελούν το φόβητρο από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ωστόσο διαθέτουν μία ποιοτική ομάδα και ένα δεμένο σύνολο καθώς ο κορμός που τους οδήγησε στην κορυφή την σεζόν 2019/20 παραμένει ο ίδιος

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα προφανώς και είναι το ακλόνητο φαβορί του ομίλου. Οι "πολίτες" έχουν ένα μεγάλο στόχο εδώ και λίγα χρόνια και αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κούπας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στην ιστορία του.

Η γαλλική Μαρσέιγ που έχει ξεκινήσει την χρονιά με αρκετά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού είναι η ομάδα από το 4ο γκρουπ που βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού. Το σύνολο του Αντρέ Βίλας Μπόας είχε βρεθεί και πάλι σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τους ερυθρόλευκους την σεζόν 2011-2012, με τους Μασσαλούς τότε να παίρνουν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά!


Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου

Δείτε το video με τη στιγμή της κλήρωσης του ομίλου των πρωταθλητών Ελλάδας:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.