Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε ξανά Τζαβέλλα, Χατζηδιάκο και Βλαχοδήμο ο Φαν'τ Σιπ

Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε ξανά Τζαβέλλα, Χατζηδιάκο και Βλαχοδήμο ο Φαν'τ Σιπ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/10/2020 15:40
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε επίσημα την Πέμπτη (1/10) τους ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Τζον Φαν'τ Σιπ για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας τον Οκτώβριο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία (7/10), αλλά κι επίσημα ματς για το Nations League, με αντιπάλους τη Μολδαβία (11/10) και το Κόσοβο (14/10).

Στην Εθνική επιστρέφουν ο Γιώργος Τζαβέλλας για να καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Τσιμίκα, ο Παντελής Χατζηδιάκος, μετά το «κόψιμο» του Δημήτρη Σιόβα και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, αντί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 - φιλικός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League).

Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας είναι οι ακόλουθοι:

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.