Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Τσέλσι, δύο στα δύο η Σάλκε (5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα η Τσέλσι, δύο στα δύο η Σάλκε (5ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2013 23:45
Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Τσέλσι, η οποία κέρδισε την Στεάουα με 4-0 στο Βουκουρέστι και «ισοφάρισε» την ήττα-σοκ από τη Βασιλεία στην πρεμιέρα του θεσμού. Δύο στα δύο για Σάλκε.

Μπορεί πέρσι η Τσέλσι να ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Στεάουα για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς οι «μπλε» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Ρουμάνους, και πήραν εύκολα τη νίκη με 4-0.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Ραμίρες, ενώ στο 44’ ο Τζεορβιέφσκι με αυτογκόλ έκανε το 2-0 υπέρ της Τσέλσι. Στο 55’ ο Βραζιλιάνος άσος των «μπλε» με δεύτερο προσωπικό γκολ «σφράγισε» τη νίκη για τους Λονδρέζους, και τελικά ο Λάμπαρντ με σουτ στο 90’ έβαλε το «κερασάκι» στην εμφατική νίκη της ομάδας του.

Δύο στα δύο για Σάλκε


Από την άλλη, σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Βασιλεία πήρε η Σάλκε, η οποία επικράτησε με 1-0 των Ελβετών χάρη σε τέρμα του Ντράξλερ.

Στο πρωτάθλημα μπορεί «αυτοκτόνησε» κόντρα στη Χόφενχάιμ, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε συνεχίζει εντυπωσιακά, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της Βασιλείας με 1-0, και έκανε το 2 στα 2 στον 5ο όμιλο.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «βασιλικούς μπλε» ο Ντράξλερ ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 54’.

Βαθμολογία:

1. Σάλκε 6

2. Τσέλσι 3

3. Βασιλεία 3

4. Στεάουα 0


Η επόμενη αγωνιστική (22/10):

Σάλκε-Τσέλσι

Στεάουα-Βασιλεία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.