Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σουάρες: Δύο γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του με την Ατλέτικο (video)

Σουάρες: Δύο γκολ και ασίστ στο ντεμπούτο του με την Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2020 21:21
Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ στο ντεμπούτο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι «ροχιμπλάνκος» διέλυσαν με 6-1 την Γρανάδα στο «Μετροπολιτάνο».

Ονειρικό το ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες με τα χρώματα της Ατλέτικο. Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα μπήκε στο ματς στο 71ο λεπτό αντί του Ντιέγκο Κόστα και πρόλαβε να σημειώσει δύο γκολ και μία ασίστ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γρανάδα.

Το σκορ του παιχνιδιού άνοιξε ο Ντιέγκο Κόστα με κεφαλιά στο 9ο λεπτό, ενώ έξι λεπτά μετά ο Σαούλ είχε χαμένο πέναλτι για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου αλλά στην επανάληψη τα γκολ έπεσαν… βροχή.

Στο 47’ ο Κορέα βρήκε δίχτυα με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από ασίστ του Φέλιξ, ο οποίος στο 65’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 71’ πέρασε στο ματς ο Λουίς Σουάρες και δευτερόλεπτα μετά ο Ουρουγουανός έβγαλε ασίστ στον Γιορέντε, ο οποίος από κοντά έκανε το 4-0. Στο 85’ ο Σουάρες ανέλαβε ρόλο εκτελεστή σκοράροντας με όμορφη κεφαλιά για το 5-0, ενώ στις καθυστερήσεις βρήκε ξανά δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Ενδιάμεσα στα δύο γκολ του 33χρονου η Γρανάδα μείωσε με τον Μολίνα (87’) πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.