Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λέστερ διέλυσε με 5-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ»! (video)

Η Λέστερ διέλυσε με 5-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ»! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2020 21:07
Η Λέστερ με χατ-τρικ του Βάρντι διέλυσε με 5-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» κι έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Υποψήφιο για γκολ της σεζόν το τέρμα του Μάντισον.

Απίστευτα πράγματα στο «Έτιχαντ», με την Μάντσεστερ Σίτι να προηγείται στο σκορ και την Λέστερ να φτάνει σε θρίαμβο, διαλύοντας με 5-2 την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο 4’ με τρομερό σουτ του Μαχρέζ, ο οποίος βρήκε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Οι «πολίτες» συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο αλλά στο 35’ η Λέστερ κέρδισε πέναλτι και βρήκε δίχτυα με τον Βάρντι στο 37’, ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν βγαλμένο από τα ωραιότερα όνειρα των φίλων της Λέστερ και αντίστοιχα από τους χειρότερους εφιάλτες αυτών της Μάντσεστερ Σίτι. Στο 52’ ο Βάρντι σκόραρε με τρομερό τακουνάκι ολοκληρώνοντας την ανατροπή, ενώ στο 57’ ο Άγγλος φορ κέρδισε νέο πέναλτι και το μετουσίωσε σε γκολ, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Η Σίτι είχε δοκάρι στο 64’ με τον Ντε Λαπ για να μειώσει σε 3-2 και στο 77’ ο Μάντισον πέτυχε ένα από τα γκολ της σεζόν με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 84’ με κεφαλιά του Άκε μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως στο 86’ ο Μάντισον κέρδισε πέναλτι από τον Μεντί κι ο Τίλεμανς με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Η Λέστερ που έκανε το 3x3 στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, έγινε η πρώτη ομάδα που σκοράρει τρία πέναλτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέπει ομάδα του να δέχεται πέντε τέρματα.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.