Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Έκανε το comeback ο Άρης (video)

Super League Interwetten: Έκανε το comeback ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/9/2020 20:45
Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του στην Σούπερ Λιγκ προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα του Άρη, αλλά οι «κίτρινοι» με δύο όμορφα γκολ στο δεύτερο μέρος ισοφάρισαν σε 2-2 και έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Άρης, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Βέβαια η ισοπαλία αυτή μοιάζει σα νίκη, αφού ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά οι «κίτρινοι» στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο τους, έκαναν το comeback.

Στο 15’ ο Νάουμετς με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ, ενώ επτά λεπτά μετά ο Παντελάκης σκόραρε σε κενή εστία μετά από λάθος έξοδο του Κουέστα σε εκτέλεση κόρνερ.

Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη, μείωσε στο 49’ με όμορφο γκολ του Φετφατζίδη, ενώ στο 67’ ο Ματίγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2. Στα εναπομείναντα λεπτά και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, ωστόσο δε σημειώθηκαν μεγάλες φάσεις και το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο ως το φινάλε.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.