Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με NOVA o Παναθηναϊκός!

Συμφώνησε με NOVA o Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/9/2020 14:00
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2020/21 και έτσι όλοι οι εντός έδρας αγώνες του τριφυλλιού θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι.

Ανατροπή δεδομένων την τελευταία στιγμή είχαμε στο θέμα της τηλεοπτικής στέγης του Παναθηναϊκού καθώς μετά από επαναπροσέγγιση από την ίδια την ΠΑΕ προς την NOVA την Δευτέρα (21/9), οι δύο πλευρές κάθισαν και πάλι στο τραπέζι και επήλθε συμφωνία με ένα ποσό που αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ.

Η πραγματικότητα που αντίκρισαν οι "πράσινοι" με τις ελάχιστες συνδρομές για το μέγεθος του συλλόγου στο "Παναθηναϊκός TV" άνοιξαν ξανά τον δίαυλο της επικοινωνίας με την NOVA και τελικά επήλθε μία συμφωνία οικονομικά συμφέρουσα για τον σύλλογο.

Το εγχείρημα βέβαια του "Παναθηναϊκός TV" δεν θα εγκαταλειφθεί καθώς εκεί θα προβάλλονται οι αγώνες των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το "Παναθηναϊκός TV" θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του "Παναθηναϊκός TV" να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.