Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Σιπ: «Ο Σιόβας έβλαψε την ομάδα, μένει εκτός Εθνικής» (video)

Φαν Σιπ: «Ο Σιόβας έβλαψε την ομάδα, μένει εκτός Εθνικής» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/9/2020 00:21
Ο Τζον Φαν Σιπ με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή "Total Football" του OPEN έθεσε εκτός Εθνικής τον Δημήτρη Σιόβα λόγω των δηλώσεων του δεύτερου μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Κόσοβο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Τζον Φαν Σιπ βρέθηκε καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή του OPEN, "Total Football" και όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Σιόβας μετά το παιχνίδι με το Κόσοβο, τόνισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες κάνουν κακό στην ομάδα, από την οποία έθεσε εκτός τον στόπερ της Ουέσκα!

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε:

Πρώτα απ’ όλα, πιστεύω ότι οι παίκτες δεν πρέπει να μιλούν για αποφάσεις των προπονητών. Ο Σιόβας έκανε ένα μεγάλο λάθος. Έβλαψε με αυτό το σχόλιο την ίδια την ομάδα. Αν θέλεις να πάψεις να είσαι παίκτης και θέλεις να γίνεις προπονητής, μπορείς να το κάνεις. Με βάση αυτό το σχόλιο, είναι εκτός ομάδας. Δε σεβάστηκε την ομάδα, δε σεβάστηκε τη διαδικασία εξέλιξης και με αυτό το σχόλιο, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός στους παίκτες, όποια στιγμή μπορούν να μιλούν σε μένα ή τους βοηθούς μου. Ο Δημήτρης έβλαψε, συνολικά την ομάδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή όχι. Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια και ο Δημήτρης είναι εκτός εθνικής.

Ακούω τα σχόλια, αλλά δε μπορούν όλοι να εκφράζουν την άποψη του και να λένε τι νομίζουν ότι πρέπει να κάνει προπονητής. Υπάρχουν κανόνες. Ο Δημήτρης το ήξερε, ήταν από την αρχή. Ήταν σφάλμα από την πλευρά του».





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.