Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το «καθάρισε» με τις δύο αλλαγές ο Ολυμπιακός

Το «καθάρισε» με τις δύο αλλαγές ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2020 22:47
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά στην επανάληψη οι αλλαγές του Μαρτίνς πέτυχαν τρία γκολ (59’ Φορτούνης, 64’, 88’ Μασούρας) κι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 των Αρκάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με το δεξί ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Οι Αρκάδες ήταν καλά οργανωμένοι στο πρώτο μέρος και έβαλαν δύσκολα στους Πειραιώτες. Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μια κλασσική ευκαιρία, το χαμένο τετ-α-τετ του Ραντζέλοβιτς στο 22ο λεπτό. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Αλί Μπαμπά λίγω πριν το μισάωρο αλλά ο Τζολάκης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Με το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τους Φορτούνη και Μασούρα και δικαιώθηκε απόλυτα για τις επιλογές του. Στο 59’ ο Φορτούνης σκόραρε με όμορφο τρόπο έπειτα από ασίστ του Ραφίνια, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Μασούρας με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0. Ο Αστέρας το πάλεψε, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Κρέσπι στο 75’ (απέκρουσε ο Τζολάκης) κι άλλες δύο καλές στιγμές με Σίτο και Τασουλή. Εν τέλει αυτός που κατάφερε να βρει γκολ ήταν ο Ολυμπιακός, όταν στο 88’ ο Μασούρας πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με προβολή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.