Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απότομη προσγείωση για ΠΑΟΚ και πρώτη απώλεια στη σεζόν

Απότομη προσγείωση για ΠΑΟΚ και πρώτη απώλεια στη σεζόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2020 21:41
Λίγες μέρες μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και υποχρεώθηκε στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια. Προηγήθηκαν με Ζίφκοβιτς (57’) οι Θεσσαλονικείς, υπέπεσε σε αυτογκόλ ο Μιχάι (77’).

Γκέλα πολύ νωρίς στον πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, μερικές μόνο ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπενφίκα στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποχρεώθηκε σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, καθώς δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου και να απειλήσει με αξιώσεις.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος στο 51’ με σουτ του Τζόλη, το οποίο απέκρουσε ο Γιαννιώτης και τον Ατρόμητο να απαντά με δύο καλές ευκαιρίες, η πρώτη στο 52’ με το σουτ του Κιβρακίδη που βρήκε στο δοκάρι και η δεύτερη στο 56’ με τον Γιακουμάκη να αστοχεί με πλασέ.

Το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο επόμενο λεπτό. Ο Γιαννούλης συνεργάστηκε ξανά με τον Ζίβκοβιτς όπως και στο παιχνίδι με την Μπενφίκα κι ο Σέρβος εξτρέμ βρήκε δίχτυα, ανοίγοντας λογαριασμό και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ατρόμητος δεν τα παράτησε, βγήκε μπροστά και στο 77’ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μιχάι στο γύρισμα του Ενσικουλού. Στα εναπομείναντα λεπτά ο «Δικέφαλος του Βορρά» έψαξε το γκολ αλλά δε βρήκε καθαρή φάση, ενώ οι Περιστεριώτες βγήκαν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις όμως ούτε αυτοί απείλησαν σημαντικά την αντίπαλη εστία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.