Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε την ματσάρα η Λίβερπουλ, 4-3 την Λιντς (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε την ματσάρα η Λίβερπουλ, 4-3 την Λιντς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2020 22:04
Με τον Σαλάχ να πετυχαίνει χατ-τρικ η Λίβερπουλ κέρδισε με 4-3 την εντυπωσιακή Λιντς στο «Άνφιλντ» και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Με το… δεξί Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε δηλώσει πως η Λιντς θα επιχειρήσει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και στην Πρέμιερ Λιγκ και η ομάδα του το έκανε πράξη. Οι νέοφώτιστοι το πάλεψαν ως το τέλος στην έδρα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, ισοφαρίζοντας τρεις φορές την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αλλά ένα ανόητο πέναλτι του Ροντρίγκο στο 88’ έδωσε την ευκαιρία στον Σαλάχ να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Σαλάχ, η Λιντς όμως δεν πτοήθηκε και στο 12’ ισοφάρισε με τρομερή ενέργεια και τελείωμα του Χάρισον. Οι «κόκκινοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 20’ με καρφωτή κεφαλιά του Φαν Ντάικ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 28’ «άγγιξαν» το 3-1 αλλά ο Μελιέ πραγματοποίησε τρομερή εκτίναξη και γλίτωσε τον Στράουκ από το αυτογκόλ. Δύο λεπτά μετά η Λιντς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φαν Ντάικ και ισοφάρισε το σκορ σε 2-2.

Η Λίβερπουλ είχε ξανά απάντηση, κάνοντας το 3-2 στο 33’ με δυνατό σουτ του Σαλάχ μέσα από την περιοχή. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Μελιέ είπε «όχι» σε σουτ του Βαινάλντουμ μέσα από την περιοχή και στο 66’ η Λιντς ισοφάρισε σε 3-3 με όμορφο κοντρόλ και σουτ του Κλιντ.

Οι νεοφώτιστοι του Μαρσέλο Μπιέλσα έφτασαν κοντά σε έναν σπουδαίο βαθμό, ωστόσο ένα ανόητο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ροντρίγκο στο 88’ έδωσε την ευκαιρία στον Σαλάχ να κάνει χατ-τρικ από την άσπρη βούλα και να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία, η Άρσεναλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Φούλαμ, με τον Γουίλιαν να μοιράζει και τις τρεις ασίστ στα γκολ των Λακαζέτ (8’), Γκάμπριελ (49’) και Ομπαμεγιάνγκ (57’). Ακολούθησε η νίκη της Κρίσταλ Πάλας με 1-0 επί της Σαουθάμπτον στο «Σέλχαστ Παρκ» χάρη στο γκολ του Ζαχά (13’).

Δείτε όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές:

Λίβερπουλ - Λιντς 4-3:




Φούλαμ - Άρσεναλ 0-3:




Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 1-0:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.