Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δικηγόρος Μαρινάκη: «Θέλει να καταθέσει αυτοπροσώπως αλλά υπάρχουν δύο προβλήματα»

Δικηγόρος Μαρινάκη: «Θέλει να καταθέσει αυτοπροσώπως αλλά υπάρχουν δύο προβλήματα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/9/2020 16:22
Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, εξήγησε στο Δικαστήριο τους λόγους για τους οποίους ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως για να καταθέσει στη Δίκη των «28» στο Εφετείο την Τρίτη 15/9.

Ο δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος απάντησε στην ερώτηση της Προέδρου Αριστέας Τσαμαδιά για το αν ο πελάτης του θα παρουσιαστεί ο ίδιος στο Εφετείο την Τρίτη 15/9 προκειμένου να καταθέσει και να απαντήσει σε όποια ερώτηση του τεθεί.

Ο κ. Δημακόπουλος τόνισε ότι η επιθυμία του κ. Μαρινάκη είναι να βρεθεί στο Εφετείο, υπάρχουν όμως δύο λόγοι που λειτουργούν ανασταλτικά για την παρουσία του. Ο πρώτος είναι το γεγονός ότι η παρουσία του κ. Μαρινάκη σε χώρου δικαστηρίου «Παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μια λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων».

Ο δεύτερος λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης «πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό. Ανάρρωσε αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια, γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Χθες, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι 2 προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει.

Επειδή σέβομαι την επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση σας, ότι θα πρέπει να προσέρχονται για απολογία όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα, αν μου πείτε, θα έρθει»
, τόνισε ο κ. Δημακόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.