Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενίσχυση με Παλαβαντισβίλι η Λαμία

Ενίσχυση με Παλαβαντισβίλι η Λαμία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2020 23:27
Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, με τον Γεωργιανό αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φθιωτούς.

Ενίσχυση στον άξονα για τη Λαμία, η οποία έφερε στη Φθιώτιδα τον Γκούγκα Παλαβαντίσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος αγωνίζονταν πέρσι στη Λετονία με τη φανέλα της Βέντσπιλς κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους Φθιωτούς.

Μετά τις υπογραφές ο 27χρονος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ομάδα και πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδας και είναι σίγουρο θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχει η Λαμία τους στόχους της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (14/08/1993) Γεωργιανό αμυντικό μέσο, Guga Palavandishvili. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στη Λετονία με τη φανέλα της Βέντσπιλς, καταγράφοντας 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Europa League. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.