Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ντρούπι Γκόμες

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ντρούπι Γκόμες

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/9/2020 12:09
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Ροντρίγκο "Ντρούπι" Γκόμες, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αρκαδίας.

Την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ντρούπι Γκόμες. Ο Αργνετινός εξτρέμ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον σύλλογο της Τρίπολης και πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο 27χρονος άσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ουρακάν ως δανεικός από την Τολούκα από την οποία και τον απέκτησε ο Αστέρας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Rodrigo Manuel "Droopy" Gómez. Γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Santa Fe της Αργεντινής, ο Gómez αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 20 για τη φανέλα του.


"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Θέλω να βοηθήσω το κλαμπ όσο το δυνατό περισσότερο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι προσδοκίες μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι υψηλές και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζω ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα είχε πολλούς ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή. Για παράδειγμα στο παρελθόν είχα αντιμετωπίσει τον Bellocq. Θεωρώ πως θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ καλύτερα στη νέα μου ομάδα», ήταν τα λόγια του παίκτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.