Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Super League: Το πρόγραμμα και οι ώρες της πρεμιέρας (pic)

Super League: Το πρόγραμμα και οι ώρες της πρεμιέρας (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2020 17:41
Ανακοινώθηκε από την Super League το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21, που ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει κι επισήμως από την Παρασκευή (11/9) με δύο αναμετρήσεις. Στις 18:15 ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 20:30, ΠΑΟΚ και ΑΕΛ αναμετρούνται στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο (12/9) με τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στις 18:15 στο «Γεντί Κουλέ». Την Κυριακή (13/9) θα διεξαχθούν τα ματς: Ατρόμητος-Βόλος (18:15) και Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (20:30).

Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με άλλες δύο αναμετρήσεις. ΑΕΚ και Ολυμπιακός, που κληρώθηκαν μαζί στην πρεμιέρα, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (12/9) κι έτσι το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου (19:30).

Τέλος, η μάχη των νεοφώτιστων ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα, μετατέθηκε για τις 21 Οκτωβρίου στη Ριζούπολη καθώς οι δύο ομάδες δε θα αγωνιστούν τις πρώτες αγωνιστικές για να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για τη νέα σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.