Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Βοσνία του Μπάγεβιτς έσπασε το σερί της Ιταλίας (video)

Η Βοσνία του Μπάγεβιτς έσπασε το σερί της Ιταλίας (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2020 00:07
Η Βοσνία στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Ιταλίας και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί 11 αγώνων των «ατζούρι».

Ιδανικό ντεμπούτο για Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Εθνική Βοσνίας, καθώς η ομάδα του πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Ιταλίας για την πρεμιέρα του Nations League.

Οι Βόσνιοι παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς στο πρώτο μέρος και υποχρέωσαν τους Ιταλούς σε φλύαρη κατοχή. Μάλιστα είχαν την πρώτη κλασσική ευκαιρία στο ματς με το δοκάρι του Χότζιτς στο 53’. Η Ιταλία απάντησε στα δοκάρια με κεφαλιά του Ινσίνιε στο 55’ αλλά δύο λεπτά μετά ο Τζέκο «έγραψε» το 0-1 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η «σκουάτρα ατζούρα» προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 67’ με ένα τυχερό γκολ του Σένσι, ενώ είχε μία καλή στιγμή για να φέρει… τούμπα το ματς. Από την πλευρά της η Βοσνία έφευγε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και έφτασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο 1-2, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Ήταν η πρώτη απώλεια της Ιταλίας μετά τον Νοέμβριο του 2018 (0-0 με Πορτογαλία), καθώς έκτοτε έτρεχε σερί 11 διαδοχικών νικών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.