Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Τόρες!

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Τόρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2013 10:20
Με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κινδυνεύει ο Φερνάντο Τόρες για την απόπειρα να τραυματίσει στο πρόσωπο τον Γιαν Βερτόνχεν στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Τότεναμ το Σάββατο.

Ακριβά μπορεί να πληρώσει την κίνησή να γρατζουνίσει τον Γιαν Βερτόνχεν στο πρόσωπο ο Φερνάντο Τόρες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Τότεναμ (1-1).

Συγκεκριμένα ο φορ των «μπλε» εκνευρίστηκε όταν ο αμυντικός της Τότεναμ του ζήτησε τον λόγο μετά από μια μεταξύ τους μονομαχία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Ισπανό να γρατζουνάει στο πρόσωπο τον Βέλγο άσο και να δέχεται την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Ο ίδιος λίγο αργότερα αποβλήθηκε στο 81’ σε εναέρια μονομαχία με τον Βερτόνχεν με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Νόριτς την ερχόμενη Κυριακή.

Ωστόσο, φαίνεται πως ίσως μείνει για πολύ περισσότερο εκτός δράσης, καθώς η Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναμένεται να τον τιμωρήσει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για την ενέργεια του!

Μάλιστα, εάν η ομοσπονδία αποφασίσει κάτι τέτοιο, ο Τόρες θα χάσει εκτός από τον αγώνα με τη Νόριτς, τα παιχνίδια με Κάρντιφ και Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον ματς του Λιγκ Καπ με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς»!

Παρόλα αυτά ο ίδιος θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με Στεάουα Βουκουρεστίου και Σάλκε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.