Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Σιπ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα αλλά δεν σκοράραμε»

Φαν Σιπ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα αλλά δεν σκοράραμε»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/9/2020 00:40
Η Εθνική έμεινε στο 0-0 με την Σλοβενία στη Λουμπλιάνα, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Τζον Φαν Σιπ να δηλώνει ικανοποιημένος με την προσπάθεια.

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στο Nations League η Εθνική Ελλάδας, με τον Τζον Φαν Σιπ όπως να δηλώνει ότι η "γαλανόλευκη" έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαν Σιπ:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί μετά από δέκα μήνες κάναμε καλή προσπάθεια και είχαμε μόλις τρεις μέρες προετοιμασίας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πραγματοποιήσαμε πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν σκοράραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με το Κόσοβο.

«Δεν έχουμε επηρεαστεί από τον κορονοιό. Όλοι ήμασταν υγιείς. Οι παίκτες είχαν κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά η Σλοβενία είχε καλό τερματοφύλακα και συμπαγή άμυνα αλλά συνολικά θα το ξαναπώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα.

Πάντα θέλεις να κερδίζεις και πιστεύω ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε σήμερα. Θέλω τα παιδιά να χτίσουν πάνω στη φιλοσοφία που θέλω να περάσω και τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με στόχο αυτό το ταξίδι να μας οδηγήσει στην βελτίωση»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.